dimarts

Crear una empresa si ets dona

Per a reflexionar sobre les particularitats de emprendre i especialment quan l'emprenedoria és a càrrec d'una dona, es celebra el proper dimarts dia 14 de febrer la jornada sobre dones emprenedores i microempreses.


En aquesta jornada hi haurà una taula rodona sobre els aspectes claus en el pla de negoci on Fermí Gallart farà una ponència sobre aspectes comptables i fiscals i participarà en la taula rodona .


La jornada està organitzada per la Asociación de la Microempresa ( AEMME) i es celebra al Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya a la Rambla Catalunya 8 de Barcelona, si hi voleu venir sereu benvingudes o benvinguts. L'entrada a la jornada sobre dones emprenedores i microempreses ,es de franc.


No cal dir que si esteu emprenent i munteu una empresa, des de més marge us podem ajudar amb servies de gestió externs, de tal manera que tingueu d'acord amb les vostres necessitats empresarials concretes, encara que la vostra empresa sigui nova de recent creació o micro-empresa, recolzament en la part de gestió comptable, econòmica financera o de administració de la vostra empresa .


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada